«Мені дуже хочеться вбити та зруйнувати цей стереотип»: Зінченко назвав головну мету Арсеналу

Переглядів 5468
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Мені дуже хочеться вбити та зруйнувати цей стереотип»: Зінченко назвав головну мету Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко висловився про завдання команди цього сезону англійської Прем'єр-ліги, яка наразі лідирує в турнірі.

В інтерв'ю британському виданню Daily Mirror Зінченко заявив, що Арсеналу під силу замахнутися на чемпіонство цього сезону.

«Коли колись чув про Арсенал, то одразу ж думав про боротьбу за влучення в топ-4. Мені дуже хочеться вбити та зруйнувати цей стереотип. Нам треба замахнутись на більше. Я думаю, що ця команда та її фанати заслуговують на більше. Нам потрібно вперто працювати, а наприкінці сезону побачимо».

Також українець зазначив, що головним суперником Арсеналу цього сезону АПЛ є Манчестер Сіті, з якого він перейшов влітку до лондонського клубу.

«Ви запитуєте мене, чи можемо ми кинути виклик Манчестер Сіті тощо. Звичайно, це чудова команда, але ніколи не знаєш, що може статися у футболі. Нам потрібно йти крок за кроком із кожною окремою грою».

Цього сезону 25-річний Зінченко у складі Арсеналу провів сім матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним асистом.

Арсенал набрав 34 очки після 13 матчів і одноосібно очолює турнірну таблицю АПЛ. У наступному турі «каноніри» зіграють 12 листопада на виїзді з Вулверхемптоном.