«Мені його не вистачатиме»: легіонер Динамо розповів, хто з гравців киян допомагав та добре знав англійську

Переглядів 1039
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мені його не вистачатиме»: легіонер Динамо розповів, хто з гравців киян допомагав та добре знав англійську
Беніто. Фото: Динамо
Нігерійський вінгер київського Динамо Беніто розповів, з ким із українських футболістів команди найчастіше спілкується англійською мовою.

Беніто в інтерв'ю клубній прес-службі зазначив, що Ілля Забарний найкраще знав англійську мову, а після його відходу до Борнмута нігерійцю допомагає Володимир Шепелєв.

«Вони всі трохи говорять англійською, але найкраще розмовляв Забарний. Він допомагав мені у тренувальному процесі, перекладав тренера під час теоретичних занять. Мені його не вистачатиме. Шепелєв постійно намагається допомогти, він непогано говорить англійською».

Беніто перейшов до Динамо у 2020 році. З того часу 24-річний вінгер віддавався в оренду донецькому Олімпіку та хорватській Гориці.

За час своїх виступів у таборі біло-синіх вінгер віддавався до оренди в Олімпік та хорватську Горицю. Наразі він проходить збори з Динамо і готується до другої частини сезону. За біло-синіх Беніто поки що провів лише один матч.

Контракт вінгера з Динамо діє до 30 червня 2023 року. Transfermarkt оцінює гравця у 150 тисяч євро.

На зимову перерву київська команда пішла на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України поновиться на початку березня.