«Мені його шкода»: ексгравець Челсі та Ліверпуля дав пораду українському вінгеру

Переглядів 1154
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Мені його шкода»: ексгравець Челсі та Ліверпуля дав пораду українському вінгеру
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній захисник з досвідом виступів за Челсі, Ліверпуль, а також за національну збірну Англії Глен Джонсон висловив думку, що у футболіста з України, Михайла Мудрика, можуть бути психологічні або ментальні проблеми.

Глен Джонсон, маючи великий досвід гри в англійській Прем'єр-лізі (зокрема, 191 матч у складі Ліверпуля), вирішив пояснити своє бачення основної проблеми Михайла Мудрика, який не знайшов стабільного місця в складі Челсі.

«Мудрику потрібно бути набагато агресивнішим, якщо він хоче почати покращувати свій рівень виступів.

Я не маю на увазі фізичну агресію, я хочу, щоб він продовжував відтісняти захисників щоразу, якщо врахувати, наскільки він швидкий та прямолінійний».

Джонсон відверто не розуміє, чому, маючи такі природні таланти, Мудрик не став головним героєм серед фанатів Челсі, а навпаки, став об'єктом насмішок і критики.

«Він здатний обіграти будь-якого захисника і іноді мені здається, що він грає проти своїх якостей. Якщо ви настільки швидкі, вам завжди слід прагнути вийти з ким-небудь на бій віч-на-віч або зробити щось продуктивне, аби вболівальники могли вас підтримати.

Мені його шкода, бо це непросто, коли ти йдеш у великий клуб, особливо з тими очікуваннями, які покладалися на Михайла», – сказав Джонсон в інтерв’ю GGRecon.

  • 22-річний вінгер перейшов у Челсі з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів (70 + 30).
  • Михайло Мудрик у поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Після чотирьох матчів в англійській Прем'єр-лізі команда Маурісіо Почеттіно набрала чотири очки і посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Поєдинок проти Борнмута відбудеться 17 вересня.
  • Контракт українського півзахисника з англійським клубом чинний до 2031 року.