«Мені не вистачало ритму»: Малиновський запевнив, що покаже свої найкращі якості у новому сезоні

Переглядів 497
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мені не вистачало ритму»: Малиновський запевнив, що покаже свої найкращі якості у новому сезоні
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Український хавбек Марселя Руслан Малиновський проаналізував свої перші місяці виступів у Франції та порівняв нинішній клуб з Аталантою.

Руслан Малиновський вважає, що наступного сезону зможе краще проявити себе у складі Марселя. У поточній кампанії він адаптувався до нових умов.

«Потрібно було інтегруватися в нові тактичні побудови, плюс я мало грав в Аталанті останні півроку. Мені не вистачало ритму, зв'язків із іншими гравцями. Я можу досягти більшого, це очевидно. У наступному сезоні, з повною підготовкою, я думаю, що гратиму краще».

Також українець відповів, чому він вважає перехід із Аталанти до Марселя кроком уперед.

«Аталанта провела чудові п'ять сезонів, а Джан П'єро Гасперіні створив дуже сильну команду. Але раніше вони були у середині таблиці. Якби перейшов до іншої команди Франції, я б так не говорив. Однак Марсель – це клуб, який завжди береться за найвищі місця», – сказав хавбек в інтерв'ю AFP.

Нагадаємо, що 30-річний Малиновський після свого трансферу з Аталанти до Марселя в січні цього року провів за команду 21 матч, у яких забив два голи та зробив дві результативні передачі.

 

X