«Мені пропонували роботу на груповому турнірі Ліги чемпіонів»: Вацко розповів, за яку зарплату він відмовився коментувати матчі на MEGOGO

Переглядів 729
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Мені пропонували роботу на груповому турнірі Ліги чемпіонів»: Вацко розповів, за яку зарплату він відмовився коментувати матчі на MEGOGO
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український коментатор Віктор Вацко згадав, як він мав розмову з представниками медіасервісу MEGOGO. Журналіст озвучив суму грошей, яку йому пропонували за роботу.

Коментатор Віктор Вацко розповів про свої переговори з медіасервісом «MEGOGO» у 2020 році. Представники корпорації пропонували журналісту працювати коментатором на дванадцяти матчах групового раунду Ліги чемпіонів. Вацко висловився про суму гонорару, яку йому пропонували.

«Я відразу сказав, що за 750 гривень за матч я точно працювати не буду. Мене спитали, які гроші я хочу. Моя відповідь була такою: «я в принципі не шукаю короткотривалої співпраці. Мені цікава співпраця в довгу. Наприклад, контракт на три роки», – сказав Віктор Вацко.

Також журналіст зазначив, що він відмовився працювати на поєдинках за зарплату у 750 гривень за кожну зустріч.

«Наскільки я розумію, мені пропонували в першу чергу роботу на груповому турнірі Ліги чемпіонів, а потім - може так, може ні. До обговорення якихось цифр, крім 750 гривень за матч, за які я працювати точно не збирався, справа навіть не дійшла», - додав коментатор.

X