«Мені так набридло тренувати цю команду»: тренер Малиновського у Дженоа відзначився епатажною заявою

Переглядів 2128
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Мені так набридло тренувати цю команду»: тренер Малиновського у Дженоа відзначився епатажною заявою
Альберто Джилардіно. Фото: ФК Дженоа
Головний тренер італійської Дженоа Альберто Джилардіно прокоментував ситуацію з трансферним вікном у Європі та згадав про перехід Руслана Малиновського.

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно висловився проти того, що трансферне вікно залишається відкритим після початку сезону.

«Мені так набридло тренувати цю команду (сміється). На мій погляд, абсурдно, що існує трансферний ринок, коли ти граєш із гравцями, які йдуть, із гравцями, які завжди сумніваються під час тренувань. Я сподіваюся, що це може змінитись у найближчі місяці та роки».

Проте Джилардіно залишається кадровим потенціалом своєї команди зокрема трансфером українського хавбека Руслана Малиновського.

«Я задоволений тим, хто залишився та хто прийшов, але цілі не змінюються. Наша мета – постаратися зіграти у непростому чемпіонаті, де нам потрібно якнайшвидше набрати 40 очок. Приїхали Мессіас, Малиновський, Ретегі.

Такі хлопці, як Мартін або Тросбі, стали доступні команді, прийшов Гапс, і йому теж потрібний час для адаптації. Наразі мій пріоритет – старанно працювати з командою та йти прямо, як локомотив», – наводить слова Джилардіно видання Pianeta Genoa 1893.

  • Малиновський виступатиме за Дженоа на правах оренди до кінця сезону 2023/24. Права на українця належать французькому Марселю.
  • Після двох турів в новому сезоні Серії А команда українця, маючи три очки в активі, посідає 11 сходинку в турнірній таблиці.
  • Наступний матч команда Джилардіно проведе у неділю, 3 вересня, проти Торіно. Гра в Турині розпочнеться о 21:30 за Києвом.