«Мені є про що турбуватися»: тренер Челсі відреагував на довгостроковий контракт Мудрика

Переглядів 2666
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мені є про що турбуватися»: тренер Челсі відреагував на довгостроковий контракт Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Лондонський Челсі офіційно оформив перехід півзахисника збірної України та донецького Шахтаря Михайла Мудрика. Головний тренер лондонської команди Грем Поттер висловився про трансфер українця.

У неділю Челсі офіційно оголосив про підписання контракту із Михайлом Мудриком, термін дії якого розрахований до 2031 року. Наставник синіх Грем Поттер висловився про таку довгострокову угоду українця.

«Я головний тренер, тож, на щастя, мені є про що турбуватися. Я залишу це клубу. Намагатимусь підтримати Мудрика як зможу. Я з нетерпінням чекаю на початок роботи з ним. Якщо я пробуду тут до кінця його контракту, ми будемо щасливі».

Також англійський тренер відповів на запитання, як із приходом Мудрика зробити так, щоб усі гравці атаки були задоволені ігровим часом на полі.

«Це виклик для нас. Ми хочемо грати краще та набирати більше очок. Нам потрібний збалансований склад, у якому є гідний рівень конкуренції, і я думаю, що Мудрик принесе це. Тоді моя робота – зробити вибір», – цитує Поттера Football London.

Зазначимо, що 22-річний українець зможе дебютувати у новій команді 21 січня у виїзному матчі чемпіонату Англії проти Ліверпуля.

На даний момент Челсі посідає десяте місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 28 очок у 19 матчах.

X