«Ментальність переможця»: відомий британський журналіст висловився про Зінченка в Арсеналі

Переглядів 1830
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Ментальність переможця»: відомий британський журналіст висловився про Зінченка в Арсеналі
Олександр Зінченко. Фото: Google
Олександр Зінченко став справжнім лідером лондонського Арсеналу і він допомагає канонірам перемагати. Журналіст Пірс Морган заявив, що такий футболіст з менталітетом переможця давно був потрібен Арсеналу.

Відомий британський журналіст Пірс Морган, який славиться своїми інтерв’ю з зірковим Кріштіану Роналду, також є фанатом лондонського Арсеналу, за який виступає український футболіст Олександр Зінченко. Журналіст відреагував на успішні результати «канонірів» та на пост в твіттері, де є цитата Зінченка, який згадав свій прихід до Арсеналу та про те, що деякі футболісти лондонської команди сміялися з його слів. Сашко у роздягальні своїм новим одноклубникам сказав, що їм потрібно думати про титул. За словами Зінченка, тоді деякі виконавці почали сміятися з його слів.

«Це те, чого нам не вистачало стільки років: гравців з ментальністю переможця», – написав журналіст Пірс Морган у себе в твіттері стосовно підходу Зінченка та стосовно того, що лондонці зараз є лідерами АПЛ.

Арсенал з 50 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії, випереджаючи другий Манчестер Сіті на п’ять балів, та маючи ще гру в запасі.

До речі, 27 січня в рамках Кубку Англії Арсенал зіграє з Ман Сіті на виїзді. У лютому «каноніри» в рамках АПЛ зустрінуться з Евертоном (04.02), Брентфордом (11.02), Манчестер Сіті (15.02), Астон Віллою (18.02) та Лестером (25.02).