Мессі чи Роналду? Сабо та Грозний відповіли на питання, хто ж все-таки краще

Переглядів 506
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Мессі чи Роналду? Сабо та Грозний відповіли на питання, хто ж все-таки краще
Роналду та Мессі. Фото: Google
Відомі українські тренери Йожеф Сабо та В’ячеслав Грозний висловили свою точку зору стосовно того, хто краще - Ліонель Мессі з ПСЖ чи Кріштіану Роналду з Аль-Насра.

Легендарні українські тренери Йожеф Сабо та В’ячеслав Грозний висловилися стосовно найкращих футболістів початку ХХ сторіччя Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду, протистояння яких, коли вони грали за Барсу та Реал, стало по-справжньому культовим.

Йожеф Сабо вважає, що обидва футболісти знаходяться на одному рівні.

«Вони обоє чудові гравці, ставлю їх на одному рівні поваги. Кого з них би взяв до Динамо? Обох:) Жодного. Тому що навіть їм, великим футболістам, потрібні відповідні партнери, щоби давати результат», – сказав Сабо в інтерв’ю FanDay.net.

В’ячеслав Грозний дотримується приблизно такої ж точки зору, як і Йожеф Сабо.

«Ми живемо в епоху двох гравців найвищого рівня – це Мессі та Кріштіану Роналду. Вони обидва – такі великі особистості, але настільки різні, що визначити когось найкращим – не можна. Мессі став чемпіоном світу та Південної Америки у складі збірної Аргентини, Роналду – чемпіоном Європи з Португалією», – сказав Грозний в інтерв’ю FanDay.net.

Зазначимо, що наразі Парі Сен-Жермен Ліонеля Мессі з 72 очками в активі іде на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції. Аль-Наср Кріштіану Роналду у чемпіонаті Саудівської Аравії з 53 балами знаходиться на другій позиції.

Слід також виділити той факт, що у 2022 році Ліонелю Мессі разом зі збірної Аргентини вдалося стати чемпіоном світу. Кріштіану Роналду разом зі збірною Португалії свого часу здобув «золото» Євро-2016.