«Мессі – найкращий гравець в історії світового футболу»: екс-захисник збірної України висловився про аргентинця

Переглядів 1254
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Мессі – найкращий гравець в історії світового футболу»: екс-захисник збірної України висловився про аргентинця
Ліонель Мессі. Фото: Google
За словами Богдана Шершуна, нападник французького ПСЖ та збірної Аргентини після перемоги на чемпіонаті світу в Катарі став найкращим футболістом в історії.

Екс-футболіст збірної України Богдан Шершун прокоментував перемогу збірної Аргентини у фіналі чемпіонату світу 2022 року.

«Підтримував збірну Аргентини. Пов’язано це з тим, що 2001 року я з молодіжною збірною України грав у Аргентині, у фінальній частині чемпіонату світу. Наша збірна тоді вийшла з групи, але програла в 1/8 фіналу збірній Парагваю», – сказав Шершун в інтерв’ю SportArena.

Також колишній захисник збірної України висловився про лідера збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

«Я дуже хотів, щоб він став нарівні з Марадоною. Багато років говорили, що Дієго Марадона сам тягнув збірну Аргентини до титулу чемпіонів світу, а Ліонель Мессі великий тільки в Барселоні, але не в збірній. Тепер після цього великого фіналу я можу сказати, що Мессі – найкращий гравець в історії світового футболу», - додав Шершун.

Додамо, що доля фінального матчу мундіалю-2022 Аргентина - Франція вирішувалася в серії пенальті, де перемогли аргентинці з рахунком 4:2! Аргентина виграла фінал та втретє стала чемпіоном світу!

X