«Металіст 1925 міг і виграти»: тренер харків’ян Голодюк відреагував на нічию з Динамо в УПЛ

Переглядів 1125
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Металіст 1925 міг і виграти»: тренер харків’ян Голодюк відреагував на нічию з Динамо в УПЛ
Олег Голодюк. Фото: Google
Тренер харківського Металіста 1925 Олег Голодюк прокоментував нічию з київським Динамо у матчі 15-го туру чемпіонату України з рахунком 0:0.

Член тренерського штабу Металіста 1925 Голодюк вважає, що його команда могла і виграти у матчі проти Динамо, але задоволений і нічиєю.

«Динамо є Динамо. Це один із лідерів нашого чемпіонату. Хлопці терпіли, билися один за одного і як нагороду здобули одне очко. Хоча Динамо мало перевагу. Ми це розуміємо. 

Мене дуже порадувало ставлення хлопців до гри. Вони заслужили на нічию. Звичайно, ми могли і виграти, але не треба гнівити Бога. Кияни теж мали стовідсоткові моменти. Тому для нас нічия – це позитивний результат».

Також Голодюк запевнив, зо Металіст 1025 не мав за мету тільки відбиватись від атак Динамо.

«План А – відбиватися і не пропустити у нас був, а чи був план Б? У вас не правильний план. Якби пропустили, то побачили б. 

У нас не було плану А – відбиватися. Ми не використовуємо у нашій команді такі слова. Ми чекали на свій шанс на контратаках», — сказав після гри з Динамо Голодюк. 

Після 14-ти зіграних ігор Динамо має 27 очків та займає третю позицію у турнірній таблиці чемпіонату України. Металіст-1925 після цього матчу збільшив свою кількість балів до 18 та піднявся на шосту сходинку.