Металіст 1925 розкрив ім’я свого рятівника: клуб буде фінансувати спонсор Барселони і збірної України

Переглядів 874
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Металіст 1925 розкрив ім’я свого рятівника: клуб буде фінансувати спонсор Барселони і збірної України
Гравці Металіста 1925. Фото: ФК Металіст 1925
Металіст 1925 повідомив про те, що клуб не припинить своє існування завдяки допомозі харківського бізнесмена. Його компанія є спонсором одного зі світових футбольних грандів.

У середу, 30 серпня, з'явилася інформація, що харківський Металіст 1925 може припинити існування через втрату головного спонсора, проте справи клубу не настільки погані.

Засновник та СЕО криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов прийняв рішення підтримати харків'ян та врятувати їх від краху. Про це повідомила пресслужба Металіста 1925.

Зазначається, що Володимир – уродженець Харкова, тому для нього було надзвичайно важливо підтримати футбольний клуб рідного міста.  

«Разом з такою потужною підтримкою, наша команда набирається сил і продовжує задавати рівень далі!», – сказано у заяві харків'ян.

  • Зазначимо, що криптобіржа WhiteBIT також є одним із спонсорів Барселони, Трабзонспора та збірної України.
  • У неділю, третього вересня, Металіст 1925 на виїзді зіграє проти Руху в рамках шостого туру УПЛ. Матч розпочнеться о 19:00.
  • Харківська команда має у своєму активі шість набраних очок та посідає дев’яту позицію в турнірній таблиці чемпіонату України.