«Металіст буде, це я вам авторитетно кажу»: Циганик прояснив ситуацію навколо майбутнього харків'ян

Переглядів 4629
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Металіст буде, це я вам авторитетно кажу»: Циганик прояснив ситуацію навколо майбутнього харків'ян
Олександр Ярославський. Фото: Google
Ігор Циганик заявив, що харківський Металіст продовжить своє існування. За словами журналіста, він впевнений, що слобожанська команда і надалі гратиме.

Український журналіст Ігор Циганик поділився своєю інформацією стосовно харківського Металіста.

«Буде складно, але з Металістом все гаразд. Плануються збори і виступи у весняній частині. У наступному випуску телефонувати Ярославському, щоб почути відповіді? Які? Чи буде Металіст? Металіст буде, це я вам авторитетно кажу», – сказав журналіст в ефірі Циганик Live.

Раніше ми повідомляли, що Металіст закрив практично всі борги, які були протягом сезону. Про це також повідомив журналіст Ігор Циганик. 

 Незважаючи на проблеми, які виникли у власника Металіста Олександра Ярославського, харківський клуб стабільно фінансується і жодних труднощів у слобожанців найближчим часом не має бути.

До слова, перед стартом сезону Металіст зменшив платіжну відомість, відпустивши багатьох футболістів, що дозволило стабілізувати ситуацію в харківськму клубі.

Додамо, що Металіст планує взимку провести закордонні збори. Після першої частини сезону харківська команда з 16 очками знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги України.

Першим матчем у другій частині сезону для Металіста буде зустріч з львівським Рухом, яка відбудеться четвертого березня 2023 року.

X