Металіст на виїзді обіграв Верес, перервавши серію з двох поразок поспіль

Переглядів 818
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Металіст на виїзді обіграв Верес, перервавши серію з двох поразок поспіль
Фото: УПЛ
У матчі шостого туру української Прем'єр-ліги рівненський Верес на своєму стадіоні приймав харківський Металіст. Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 2:1.
  • 290-а гостьова гра Металіста в Чемпіонатах.
  • 60-й домашній матч Вересу в УПЛ.
  • Пропускна серія Металіста в Чемпіонатах триває 7 ігор – 15 голів.
  • Верес на своєму полі не перемагає в УПЛ 4 гри поспіль: =2-2.
  • Безнічийна виїзна серія Металіста триває в УПЛ 5 матчів: 4 перемоги та поразка.

Верес другий поєдинок поспіль приймає своїх суперників на оновленому стадіоні «Авангард» у Рівному. Минулого туру команда Юрія Вірта зіграла внічию з ФК Рух - 2:2.

Сьогодні Верес зустрічався з харківським Металістом. Господарі створили перший момент на 25 хвилині. Віталій Дахновський чудово відкрився під передачу з глибини, зблизився з воротами та пробив у ворота. Голкіпер Металіста Олександр Рибка виставив ногу та перевів м'яч на кутовий.

Гості відповіли за чотири хвилини і забили м'яч. Максим Прядун першим зреагував на відскок і вбив м'яч у сітку. Зазначимо, що перед цим воротар Металіст Рибка отримав травму та був замінений на Ореста Костика.

Наприкінці першого тайму Верес упустив ще один гольовий момент. Костик лівою ногою відбив удар Михайла Шестакова у дальній кут.

На 57-й хвилині Металіст подвоїв перевагу. Олександр Каплієнко вразив дальній нижній кут воріт Богдана Когута, скориставшись пасом Єгора Демченка.

На 79-й хвилині Верес отримав право на пенальті, який реалізував Дмитро Кльоц. На більше у господарів не вистачило ні сил, ні часу.