«Ми можемо побачити Реброва тренером збірної України весною»: джерело назвало необхідну умову для цього

Переглядів 2139
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ми можемо побачити Реброва тренером збірної України весною»: джерело назвало необхідну умову для цього
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Український спеціаліст Сергій Ребров, який є головним тренером арабського Аль-Айну, може очолити нашу національну команду перед стартом відбірного турніру Євро-2024.

Збірна України стартує у відбірному турнірі чемпіонату Європи у березні наступного року виїзним матчем проти команди Англії.

Контракт головного тренера нашої національної команди Олександра Петракова, який закінчується наприкінці цього року, поки що не продовжено. Хто виведе збірну України на поєдинок з англійцями, наразі невідомо.

Відомий український журналіст Віктор Вацко у своїй авторській програмі на ютуб-каналі розповів, що Сергій Ребров може очолити нашу збірну вже навесні.

«У Реброва контракт до червня з Аль-Айном, якого він ставиться з повагою. Я відчуваю велике бажання Сергія очолити збірну України. Був переговорний процес між президентом УАФ Андрієм Павелком та Ребровим. Однак про це поки що рано говорити.

Якщо Аль-Айн до весни не боротиметься за чемпіонство в ОАЕ, ми можемо побачити Реброва на чолі збірної України вже в березні», – сказав Вацко.

Контракт 48-річного Реброва з арабським клубом діє до червня наступного року. Раніше український наставник працював із київським Динамо, угорським Ференцварошем та арабським Аль-Ахлі.

X