«Ми можемо потрапити ще на Олімпійські ігри»: Сікан розповів, яка збірна України для нього в пріоритеті зараз

Переглядів 470
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Ми можемо потрапити ще на Олімпійські ігри»: Сікан розповів, яка збірна України для нього в пріоритеті зараз
Данило Сікан та Руслан Ротань. Фото: Google
Нападник збірної України U-21 та донецького Шахтаря Данило Сікан поділився очікуваннями від майбутнього чемпіонату Європи серед молодіжних команд.

Данило Сікан отримав виклик до молодіжної збірної України U-21, яка на березневому зборі готуватиметься до червневого чемпіонату Європи. При цьому прізвище форварда є також у резервному списку нашої національної команди на виїзний поєдинок відбору Євро-2024 проти Англії.

Нападник розповів в інтерв'ю ютуб-каналу Шахтаря про те, в якій із українських збірних він хотів би виступати.

«Звичайно, є мета повернутися до національної збірної. Але зараз маю Євро U-21. Я хотів би більше сконцентруватись на цьому турнірі, бо ми можемо потрапити ще на Олімпійські ігри. Це дуже великий шанс для всіх нас із збірної U-21, щоб ще більше показати себе», – сказав Сікан.

21-річний Сікан провів шість матчів та забив один гол у складі національної збірної України. За нашу молодіжку Данило зіграв 11 поєдинків та забив п'ять м'ячів.

Чемпіонат Європи серед молодіжних збірних пройде з 21 червня до 8 липня. Суперниками нашої команди на груповому етапі турніру будуть Іспанія, Хорватія та Румунія.