«Ми підозрювали, що у нас є недоброзичливці»: ФК Рух виступив з заявою стосовно атак на клубний сайт

Переглядів 274
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Ми підозрювали, що у нас є недоброзичливці»: ФК Рух виступив з заявою стосовно атак на клубний сайт
Власник Руха Григорій Козловський, фото: ФК Рух
ФК Рух повідомив про хакерську атаку на офіційний сайт клубу. Львів'яни виступили з офіційною заявою в соцмережах, натякнувши на зв'язок із скандалом з телепулом.

Сьогодні офіційний сайт жовто-чорних двічі піддався DdoS-атакам. У соцмережах клуб опублікував скріншоти із хаотичним трафіком. Львів'яни стверджують, що знають, хто стоїть за атакою на клубний сайт.

«Ми, звичайно, підозрювали, що у нас є недоброзичливці, але щоб у Франції? А сайт вам що поганого зробив, шановні мадам та місьє? Там наче матч ми не транслювали. Ну нічого, прорвемось. А звідки ноги ростуть, ми знаємо», – написав клуб у Telegram.

Вчора команда Леоніда Кучука стартувала в УПЛ із поразки Металісту (1:2) у першому турі. Арбітру Денису Шурману довелося тричі вести команди в бомбосховищі, а поєдинок сумарно тривав майже чотири з половиною години.

Нагадаємо, що ФК Рух є одним із клубів, що відмовилися від єдиного телепулу, який виграла Setanta Sports. Львівська команда хоче транслювати свої матчі на власному YouTube каналі. Проте перед початком матчу із Металістом він отримав бан.

Матч почав транслюватися на клубному телеканалі Ruh TV на медаплатформі Megogo та регіональному НТА, але після блокування каналів відеосервісом гру допоказали на клубній Facebook-сторінці.

ФК Рух за порушення єдиного телепулу буде оштрафовано на 250 тисяч гривень та додатково на 280 тисяч за недопуск офіційного бродкастеру до трансляції матчу.

Наступний матч жовто-чорні проведуть 28 серпня проти Колоса.