«Ми повинні виграти цей титул»: фанати Арсеналу відреагували на злиті в мережу фото нової форми «канонірів»

Переглядів 5833
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Ми повинні виграти цей титул»: фанати Арсеналу відреагували на злиті в мережу фото нової форми «канонірів»
Гравці Арсеналу. Фото: Google
Шанувальники Арсеналу стурбовані злитим в інтернет зображенням дизайну нових футболок «канонірів». Фанати команди Олександра Зінченка прокоментували фото в соціальних мережах.

У мережу потрапили фото зовнішнього вигляду футболок лондонського Арсеналу. Уболівальники занепокоєні дизайном золотистої обробки на рукавах і вважають, що подібний дизайн стане чудовим тільки, якщо «каноніри» виграють титул чемпіонів Англії в нинішньому сезоні.

Зазначимо, що клуби, які тріумфували в АПЛ, віддають данину поваги своїй перемозі і на рукавах футболок розміщують золотистий логотип Прем'єр-ліги, а інші клуби грають зі звичайним значком турніру.

Ймовірно, дизайн футболки Арсеналу має на увазі той факт, що лондонський клуб виграє чемпіонат Англії в нинішньому сезоні. Але шанувальники команди Зінченка стурбовані тим, що без титулу золотисті смужки нічого з себе представляти не будуть.

«Одягніть золото на нашу форму тільки в тому разі, якщо ми виграємо лігу, інакше ми на це не заслуговуємо! »

«Золото має жахливий вигляд».

«Ми повинні виграти цей титул, щоб золотий дизайн Adidas відповідав золотому логотипу Прем'єр-ліги в наступному сезоні».

«Це спрацює, тільки якщо ми виграємо лігу».

«Сподіваюся, на формі буде герб золотого кольору для чемпіонів».

Арсенал лідирує в чемпіонаті Англії, випереджаючи на вісім очок Манчестер Сіті, який посідає друге місце. Однак «каноніри» зіграли на одну гру більше, ніж «містяни».