«Ми приймемо виклик»: екс-гендиректор Олімпіка озвучив умови, за яких донецька команда повернеться до українського футболу

Переглядів 632
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми приймемо виклик»: екс-гендиректор Олімпіка озвучив умови, за яких донецька команда повернеться до українського футболу
Олексій Антонов. Фото: Google
Олексій Антонов, який був генеральним директором Олімпіка, розповів, чи можливий камбек донецької команди в чемпіонат України. Колишній менеджер донеччан назвав умови для повернення.

Колишній генеральний директор Олімпіка Олексій Антонов сказав, чи можливе повернення донецької команди на футбольну арену України.

«Говорячи про Олімпік, то надія і бажання є завжди. Якщо так зірки на небі зійдуться і нас покличе футбол, то ми приймемо від нього виклик. Але для початку в Україні має настати мирний час», – сказав Олексій Антонов в інтерв'ю FanDay.

Також колишній менеджер Олімпіка зазначив, що знадобиться для повернення донеччан до українського футболу.

«Та і нам знадобиться час, щоб консолідувати всі свої сили, можливості, людей, зібрати сильну команду, щоб займатися улюбленою справою», - додав Антонов.

Нагадаємо, що 8 липня 2021 року Владислав Гельзін оголосив про зняття Олімпіка з чемпіонату України та призупинення діяльності, проте пізніше клуб був переданий новому керівництву і заявлений для участі в Першій лізі, де зіграв ще півроку, після чого був розформований.

X