«Ми сказали «дякую», встали і пішли»: культовий ексгравець Дніпра закрив питання у відношенні до Коломойського

Переглядів 8675
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Ми сказали «дякую», встали і пішли»: культовий ексгравець Дніпра закрив питання у відношенні до Коломойського
Ігор Коломойський. Фото: Google
Ексфутболіст та селекціонер Дніпра Олексій Чередняк сказав, коли бачився з Ігорем Коломойським та висловив свою думку щодо адіозного ексвласника клубу.

Колишній захисник Дніпра Олексій Чередник розповів, що бачився з ексвласником клубу Ігорем Коломойським у 2001 році, коли той відправляв у відставку на той момент головного тренера Миколу Федоренка.

«Ми бачилися усього лише один раз, на базі в Придніпровську. І то, коли він звільняв Миколу Федоренка. Мені і Євгену Яровенку (асистент головного тренера на той момент – прим. «УФ») він сказав тоді: «А ви можете залишитися». Але ми були єдиною командою, тому сказали «дякую», встали і пішли».

Також Чередник висловив свою думку щодо того, що потім – у 2019 році – Дніпро припинив своє існування.

«Моя думка: людина, яка витрачала свої чималі гроші, варта того, щоб до неї ставилися з повагою. Капелюха перед ним я б, звісно, не зняв, але належне йому все ж таки віддав.

Правий він у якихось питаннях, чи не правий, помилявся десь, чи ні. Людина стільки років фінансувала команду, яка дійшла до фіналу Ліги Європи – це багато чого варте».

Ексгравець вважає, що фанати клубу повинні вдячними Коломойському.

«Думаю, вболівальники Дніпра все-таки мають бути йому вдячні, що він у такий непростий час утримував команду багато років. А чому в кінцевому підсумку він так із Дніпром вчинив, так це слід у нього запитати», – сказав Чередник в інтерв'ю сайту FanDay.net.

  • Чередник виступав за Дніпро з 1983-го по 1990 роки: 183 матчі та вісім голів.
  • За свою кар'єру він виграв чемпіонат (1987/1988) та кубок СРСР (1988/1989), а також золото Олімпійських ігор у 1988 році.
  • На посаді селекціонера працював у клубі з січня 2000 по грудень 2001 року.
  • Коломойський був власником Дніпра з 1996 року.
  • У фінал Ліги Європи дніпряни вийшли у 2015 році, але програли Севільї із рахунком 2:3.