«Ми відчували вашу підтримку під час матчів»: створено фонд, який підтримає родини фанів, що загинули на війні

Переглядів 421
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
«Ми відчували вашу підтримку під час матчів»: створено фонд, який підтримає родини фанів, що загинули на війні
Українські ультрас створили благодійний фонд «Трибуна героїв», який буде займатися системним фінансуванням родин фанатів, що загинули під час війни.

До ініціативи фонд долучатиме українські та закордонні фанатські рухи, українських футболістів та футбольні клуби, зірок спорту та шоу-бізнесу, спортивних журналістів, бізнес та всіх небайдужих. 

Голкіпер Динамо та збірної України Георгій Бущан розповів про своє ставлення до фанатів:

«Футбольні люди знають відданість найактивніших фанатів своїй клубам та Україні. Ми добре чули вашу підтримку під час матчів! Зі стартом війни про патріотизм та героїзм футбольних фанатів дізналась вся країна. На стадіонах фанів стало помітно менше, адже головна мета – вигнати ворога з нашої землі».

Капітан донецького Шахтаря Тарас Степаненко підкреслив важливість об’єднання ультрас різних клубів у боротьбі з агресором:

«Переконаний, що футбольна спільнота приєднається до ініціативи створення фонду з метою підтримки сімей фанатів, які загинули в боях за незалежність України. Хлопці віддали найцінніше для того, щоб ми могли жити в своїй країні. Фани, які раніше ворогували між собою, об’єднались заради нашої перемоги».

До підтримки фонду вже долучилась УПЛ та багато відомих українців. Серед них Сергій Жадан, Олег Лужний, Мирон Маркевич, Володимир Єзерський, Олександр Зінченко, Денис Берінчик, Олег Фагот Михайлюта, Олександр Фоззі Сидоренко, Олександр Денисов, Ігор Циганик, Віктор Вацко.