«Ми вирішили це всією сім'єю»: Ордець вперше назвав причини, через які не покинув московське Динамо після агресії росії

Переглядів 3527
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Ми вирішили це всією сім'єю»: Ордець вперше назвав причини, через які не покинув московське Динамо після агресії росії
Іван Ордець. Фото: Google
Український футболіст Іван Ордець висловився про те, як він приймав рішення залишити московське Динамо і переїхати до Німеччини, щоб там продовжити кар'єру в Бундеслізі.

Іван Ордець розповів, як він одразу після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну вирішив залишити московське Динамо.

«24 числа, коли почалася війна, я відразу для себе вирішив, що більше не зможу грати в московському Динамо. Ми вирішили це всією сім'єю і було дуже важко. Можна сказати, щось померло всередині мене. Я одразу зателефонував до клубу й оголосив про свою позицію. Звичайно, я хотів залишити клуб, але на той момент я зробив усе, що міг - вирішив не виходити на футбольне поле», – сказав Ордець в інтерв'ю ютуб-каналу THE GAME.

 Також український футболіст зазначив, що було непросто знайти новий клуб в той період:

«Ми почали думати про моє майбутнє, щоб знайти якусь команду. Це було нелегко. Ми чекали від ФІФА, щоб вони випустили якісь документи, щоб футболіст міг призупинити або розірвати контракт. Але розірвати я його не зміг, тому що в мене було два роки контракту». 

Екс-футболіст Шахтаря розповів, як він опинився саме в німецькому чемпіонаті:

«Мій агент зв'язувався з ФІФА, і вони йому сказали, що футболіст не має права розривати контракт, а тільки призупиняти. Щойно ФІФА випустила ці правила, ми наступного дня скористалися цією функцією, і я опинився в Німеччині», – додав Ордець. 

  • 30-річний Іван Ордець зіграв за Бохум 33 матчі та відзначився одним асистом.
  • Орендна угода з німецьким клубом закінчується 30 червня поточного року. Потім футболіст повернеться в московське Динамо.
  • Бохум із 35 очками в активі в сезоні 2022/2023 посів 14 місце в турнірній таблиці Бундесліги.