«Ми з Луческу обговорили одразу - я не лізу у футбол»: директор з розвитку Динамо – про наставника киян

Переглядів 1244
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ми з Луческу обговорили одразу - я не лізу у футбол»: директор з розвитку Динамо – про наставника киян
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Директор київського Динамо з розвитку Максим Радуцький поділився думкою про наставника українського гранда румунського фахівця Мірчу Луческу.

Радуцький, що займає посаду директора Динамо з розвитку, в ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net заявив, що Луческу лідер та має стержень.

«У спорт я не лізу. Ми з Мірчею Михайловичем [Луческу] обговорили відразу: я не лізу у футбол. Мірча Михайлович дуже класний. Він лідер і має стрижень. Коли я перебуваю поруч із ним, то прямо відчуваю його мудрість, вона обволікає. 

Це людина, яка особисто знайома з Пеле і навіть обмінялася з нею футболками після матчу чемпіонату світу. Луческу – це титан справжнього футболу, який на віки».

Також Радуцький розповів, як отримує від Луческу рішення, які йому потрібно.

«Зрозуміло, що з Луческу треба все узгоджувати. І щоб не вступати з ним у словесні суперечки і відстоювати свою думку, я відправляю до неї спеціально навчену людину, яка вибиває в неї рішення, від якої буде добре нам усім.

А ми з Мірчею тільки питаємо, як справи, п’ємо каву і розмовляємо про життя», — сказав Радуцький. 

77-річний Луческу очолив Динамо влітку 2020 року та у першому сезоні на посаді наставника киян завоював чемпіонський титул, а також Кубок України.

Контракт румунського фахівця з Динамо діє до червня 2024 року.

На даний момент київська команда посідає п'яте місце у турнірній таблиці, набравши 19 очок у десяти матчах.