«Ми за путіна»: Зозуля відреагував на образливі кричалки іспанських фанатів

Переглядів 4218
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Ми за путіна»: Зозуля відреагував на образливі кричалки іспанських фанатів
Роман Зозуля. Фото: Google
Український нападаючий Роман Зозуля, який виступає за клуб третього іспанського дивізіону Райо Махадаонда, висловився про нападки на його бік від фанатів Депортіво.

Зозуля підвергся нападам та образам зі сторони фанатів Депортів близько двох тижнів тому. Зараз футболіст відреагував на викрики вболівальників.

«Настав час описати нещодавню ситуацію з фанатами. Під час останнього матчу образливі вигуки були не лише від фанатів, а й від звичайних уболівальників: «путін вас переможе, ми за путіна, Зозуля – нацист». Мене це чіпляє? Так. Не як футболіста, а як громадянина».

Зозуля вважає, що провиною всьому російська пропаганда, яка активно працює за кордоном та активно промиває мізки європейцям.

«Жаль, що очі цих людей так і не розплющилися. Вони й досі впевнені, що в нас не війна, а якась операція. Що люди не гинуть, а всі новини – постановка та фейк. Я розумію, що це все наслідки кремлівської пропаганди, яка і зараз потужно працює, і продовжує інфікувати та роз'їдати їхні мізки», – написав Зозуля у своїх соціальних мережах.

Раніше 33-річний Зозуля, який відомий своєю активною проукраїнською позицією, зазнавав образ від вболівальників іншого іспанського клубу, Райо Вальєкано.

X