«Мій хрещений батько загинув»: Авагімян розповів про трагічні наслідки бомбардування Маріуполя

Переглядів 305
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
«Мій хрещений батько загинув»: Авагімян розповів про трагічні наслідки бомбардування Маріуполя
Артур Авагімян. Колаж: Український футбол
Український форвард Олександрії Артур Авагімян, який народився у Маріуполі, розповів, що він втратив хрещеного батька через бомбардування міста.

Артур Авагімян в інтерв'ю Tribuna.com розповів, що в перші тижні війни у Маріуполі знаходились його родина, дівчина, родичі та друзі:

«Це був жах. Маріуполь закидали всіма можливими бомбами і ракетами. Всі райони були в руїнах. Все, що є найдорожче у моєму житті, знаходилося в Маріуполі – моя сім'я, дівчина та її сім'я, родичі, друзі. Я міг втратити всіх просто в один момент. Це дуже сильно б’є по тобі».

Форвард Олександрії втратив у Маріуполі хрещенего батька:

«Ніхто не виходить на зв'язок, ти сидиш і накручуєш себе, заспокоюєшся і знову накручуєш.  Ви ж розумієте, що під час такого бомбардування за 10 секунд усе змінюється. Мій хрещений батько загинув – в його будинок потрапила ракета. Від нього залишилися одні кістки».

  • Авагімян є вихованцем академії донецького Шахтаря, пізніше грав за Маріуполь, київський Арсенал та єреванський Алашкерт;
  • Півзахисник виступає на правах оренди за Чорноморець, а сам контракт гравця належить Олександрії і діє до 30 червня 2025 року;
  • В минулому сезоні вінгер зіграв 20 матчів, в яких віддав дві результативні передачі;
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює українця в 400 тисяч євро.