Михайліченко допоміг Динамо Загреб здобути важливу перемогу: команда українця намагається наздогнати лідера чемпіонату Хорватії

Переглядів 749
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Михайліченко допоміг Динамо Загреб здобути важливу перемогу: команда українця намагається наздогнати лідера чемпіонату Хорватії
Богдан Михайліченко. Фото: Динамо Загреб
26-річний український захисник Богдан Михайліченко взяв участь у переможному поєдинку Динамо (Загреб). Команда українця переграла Рієку.

Український захисник загребського Динамо Богдан Михайліченко взяв участь у переможному матчі своєї команди проти Рієки.

Поєдинок шостого туру вищої ліги чемпіонату Хорватії завершився з рахунком 2:1 на користь Динамо. Михайліченко в цій зустрічі вийшов на поле на 76 хвилині. Результативними діями українець не відзначився.

Динамо (Загреб) наразі з сімома очками в активі іде на четвертому місці в чемпіонаті Хорватії. Третя Рієка має дев'ять балів у активі, другий Осієк набрав 11 очок. Лідером Хорватської ліги є Хайдук, у якого стопроцентний показник, а саме 15 балів.

  • Український захисник минулий сезон провів в оренді в донецькому Шахтарі, з яким став чемпіоном України та посів третє місце в групі Ліги чемпіонів. Але донецький клуб відмовився викуповувати контракт Михайліченка.
  • Загалом Богдан у цьому сезоні зіграв за динамівців уже сім матчів в чемпіонаті Хорватії та в єврокубках. На даний момент голами та асистами українець не відзначався.