Михайліченко отримає шанс в Андерлехті: захисника повернули до тренувань з основною командою

Переглядів 472
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Михайліченко отримає шанс в Андерлехті: захисника повернули до тренувань з основною командою
Богдан Михайліченко. Фото: Google
Захисник національної збірної України Богдан Михайліченко разом з основним складом бельгійського Андерлехта вирушив на навчально-тренувальні збори команди до Австрії.

Справи налагоджуються. Попри чимало нерайдужних чуток, прізвище українця Богдана Михайліченка все ж є в списку футболістів Андерлехта, яких взяв на перший збір головний тренер команди Браян Рімер.

За інформацією бельгійських ЗМІ, зокрема порталу La Dernière Heure, коуч Андерлехта змінив гнів на милість й вирішив дати українцеві шанс проявити себе на передсезонних зборах команди в Австрії.

Джерело стверджує, що Рімер насамперед хоче, щоб Михайліченко склав конкуренцію на лівому фланзі оборони 21-річному сенегальцю Муссі Н'Діає.

Українцеві слід проявити себе максимально, бо ж якщо ігрові кондиції Михайліченка не задовольнять Рімера, після повернення до Бельгії, його скоріш за все відправить в дубль та шукатимуть можливість для трансферу.

  • Михайліченко перейшов до Андерлехтв в 2020 році з луганської Зорі, і відіграв за команду два сезони. Українець провів 51 матч: забив один гол та зробив дві результативні передачі.
  • У сезоні 2022/23 Михайліченко провів у складі Шахтаря 32 матчі: два голи, п'ять результативних передач.
  • Контракт Богдана з Андерлехтом розрахований до літа 2024 року.
  • Transfermarkt оцінює українця в чотири мільйони євро.