«Миколенка ще не призвали в армію?»: фанати Евертона розкритикували дії українця у матчі проти Фулхема

Переглядів 1307
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Миколенка ще не призвали в армію?»: фанати Евертона розкритикували дії українця у матчі проти Фулхема
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Лівий захисник Евертона Віталій Миколенко відіграв усі 90 хвилин у домашньому поєдинку 31-го туру англійської Прем'єр-ліги з Фулхемом, у якому його команда зазнали поразки з рахунком 1:3.

Евертон розчарував своїх уболівальників результатом матчу з Фухемом, а особливо дісталося Віталію Миколенку - фанати жорстко розкритикували дії українця.

Jay: "Миколенко, Годфрі, Мопе, Грей, Івобі. Жахливі футболісти".

CraigBComedy: "Багато фанатів Евертона сміються над Ньюкаслом за те, що він підписав Гордона за 45 мільйонів фунтів стерлінгів. Ми заслужили виліт з ліги за те, що витратили 25 мільйонів фунтів стерлінгів тільки на Миколенка".

Thomas Wilkinson: "Миколенка ще не призвали в армію?"

GarryPeter: "У цій грі я не згоден із Дайчем. Грей, Івобі, Миколенко сьогодні були просто жахливі. Часом ми виглядали так, ніби Лемпард все ще біля керма".

Joe Doran: "Годфрі та Миколенко лякають, які ж вони погані".

BradF96: "Ніколи в житті більше не хочу бачити комбінацію Миколенка і Грея. Миколенко ніколи більше не повинен грати після сьогоднішнього дня, це абсолютно шокує".

У поточному сезоні 23-річний Миколенко у складі Евертона провів 31 матч у всіх турнірах.

Наразі команда українця посідає 17-те місце в турнірній таблиці АПП, набравши 27 очок у 31-му матчі.

У наступному турі чемпіонату Англії команда Миколенка зіграє на виїзді з Крістал Пелас. Матч відбудеться 22 квітня і розпочнеться о 17:00.