«Миколенко був жахливий»: англійська преса жорстко розкритикувала українця за матч Евертона з Лестером

Переглядів 1253
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Миколенко був жахливий»: англійська преса жорстко розкритикувала українця за матч Евертона з Лестером
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У понеділок, 1 травня, Евертон розписав результативну нічию з Лестером (2:2) у рамках 34-го туру АПЛ. Британські ЗМІ досить посередньо оцінили гру українського захисника «ірисок» Віталія Миколенка у цьому матчі.

Віталій Миколенко провів на полі повний матч проти Лестера, але нічим не запам'ятався.

LiverpoolWorld – 5/10

«Миколенко побоювався прориватися вперед, а в обороні він намагався зробити свій внесок у гру не менше, ніж деякі з його партнерів по команді».

GoodisonNews – 3/10

«Миколенко був жахливий та провів погану гру. Мало брав участь у грі протягом 45 хвилин, а потім був легко обіграний на лівому фланзі двічі протягом перших хвилин другого тайму. Виглядав слабкою ланкою Евертона».

LiverpoolEcho - 6/10.

«В останні тижні відчував труднощі, але в цьому матчі виглядав солідніше, пробиваючись вперед, коли мав можливості, тоді як більшість проблем в обороні Евертона виникала в центрі поля».

У поточному сезоні Миколенко провів за Евертон 34 матчі у всіх турнірах, не відзначившись результативними діями. «Іриски» знаходяться на передостанньому 19-му місці в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 29 очок.

У наступному турі команда 23-річного українця зіграє на виїзді проти Брайтона Роберто Де Дзербі. Гра відбудеться 8 травня о 19:30 за київським часом.