Миколенко може отримати серйозного конкурента: Евертон хоче підписати гравця Інтера

Переглядів 604
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Миколенко може отримати серйозного конкурента: Евертон хоче підписати гравця Інтера
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Англійський Евертон, за який виступає український лівий захисник Віталій Миколенко, планує підсилитися гравцем італійського Інтера Робіном Госенсом, який вже грав з іншим українцем Русланом Малиновським в Аталанті.

Евертон шукає ще одного гравця на позицію лівого захисника, на якій виступає гравець збірної України Миколенко. Одним із можливих варіантів для підсилення «ірисок» вважається Госенс, тим паче, що керівництво ліверпульського клубу зацікавлене у цьому підписанні.

За даними FC Inter News, представники Евертона вже контактували з агентом гравця. Також англійські ЗМІ мають свою думку щодо цієї ситуації. Таке рішення ліверпульського клубу пов'язане з тим, що в екс-футболісті Аталанти вбачають модернізацію Миколенка.

Лемпард цілком задоволений чудовою грою українця в обороні, але наставник Евертона хоче активнішої та агресивнішої гри від лівого захисника попереду. І Госенс добре підходить на цю роль. 

Госенс з 2017 по 2022 рік виступав за Аталанту, де був партнером по команді українця Руслана Малиновського. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

Цього сезону німецький латераль провів за Інтер 15 матчів у всіх турнірах і забив один гол.