Миколенко може отримати тренера з гучним прізвищем: Евертон хоче запросити Анчелотті

Переглядів 1133
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Миколенко може отримати тренера з гучним прізвищем: Евертон хоче запросити Анчелотті
Давіде Анчелотті. Фото: ФК Евертон
Український захисник Евертона Віталій Миколенко може отримати собі у тренери сина одного з найуспішніших наставників в історії футболу. Мова про сина Карло Анчелотті - Давіде.

Евертон може очолити Давіде Анчелотті, який нині є асистентом свого батька Карло Анчелотті в Реалі.

Як повідомляє видання Marca, сам фахівець не проти потренувати клуб АПЛ, замінивши на посаді екснаставника «ірисок» Френка Лемпарда.

Як повідомляє джерело, сприяти такому союзу може досвід досвіду молодшого Анчелотті в Евертоні, що вже є раніше. У сезоні-2020/2021, коли його батько очолював команду, він також працював його помічником.

У керівництві Реала в курсі бажання сина Анчелотті перейти в Евертон, проте сподіваються на те, що він все ж таки залишиться в клубі до кінця поточного сезону.

Зазначимо, що тренерська кар'єра 33-річного Анчелотті розпочалася у 2016 році. Тоді він став асистентом свого батька у Баварії. Далі він слідував за своїм батьком у Наполі, Евертон та Реал.

Нагадаємо, що за команду Ліверпуля виступає український захисник Віталій Миколенко. Цього сезону 23-річний гравець у складі «ірисок» провів 21 матч у всіх турнірах.

Евертон після 20 зіграних матчів посідає 19 місце в АПЛ. Від рятівної 17-ї позиції команду відокремлюють 15 балів.

X