Миколенко може покинути Евертон вже у січні: в Англії відреагували на тяжку ситуацію українського захисника

Переглядів 9484
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
Миколенко може покинути Евертон вже у січні: в Англії відреагували на тяжку ситуацію українського захисника
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Український захисник Евертона Віталій Миколенко потрапив у складну ситуацію. В Англії вважають, що гарним рішенням може стати зміна клубу вже у січні.

Нещодавно стало відомо, що головний тренер Евертона Шон Дайч не розраховує на лівого захисника збірної України Віталія Миколенка. Це підтверджує і той факт, що футболіст не зіграв жодної хвилини в АПЛ цього сезону.

Журналіст видання Goodison news Ентоні Оніфад повідомив, що позиція лівого захисника була однією з пріоритетних для підсилення на трансферному ринку, проте клубу вдалося підписати лише 38-річного Ешлі Янга, який зараз і грає в основному складі.

Зазначається, що факт недовіри від Дайча може спонукати Миколенка шукати собі новий клуб наступного літа, коли до кінця його контракту з Евертоном залишатиметься два роки.

Проте, сам журналіст вважає, що кращим варіантом для українського футболіста може стати зміна клубу вже у січні. Більш того, експерт наголошує, що від цього може залежати кар'єра Миколенка на високому рівні.

  • Нагадаємо, що нещодавно Віталій все ж таки зіграв за Евертон у 1/32 фіналу Кубку англійської ліги, навіть потрапивши до символічної збірної тижня.
  • Миколенко перейшов до Евертона у січні 2022 року з Динамо за 22.5 мільйони євро.
  • Його контракт розрахований до 2026 року.