Миколенко — один із найкращих: українець отримав одну з найвищих оцінок у складі Евертона у матчі з Лестером

Переглядів 494
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Миколенко — один із найкращих: українець отримав одну з найвищих оцінок у складі Евертона у матчі з Лестером
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Евертон удома поступився Лестеру (0:2) у рамках 11-го туру АПЛ, зазнавши вже шостої поразки в чемпіонаті. Статистичний портал WhoScored виставив оцінки футболістам за гру.

Миколенко відіграв усі 90 хвилин у матчі проти Лестера. На жаль, команда українця поступилася «лисам» з рахунком 0:2. Лівий захисник отримав оцінку 6,5 за версією WhoScored, що є другою у складі «ірисок» після опорника Ідріса Гуйє та форварда Доменіка Кальверта-Льюїна – по 6.6 балів.

Найкращим гравцем матчу став півзахисник Лестеру Джеймс Медісон, який віддав дві гольові передачі — на Тілеманса та Барнса.

Миколенко виконав один вдалий відбір та зробив 78 відсотків точних передач. 

Зазначимо, що 23-річний українець зіграв за «ірисок» у всіх матчах сезону без замін, не відзначившись результативними діями. Transfermarkt оцінює українця у 22 мільйони євро. Нагадаємо, що лівий захисник перебрався до Евертона за 23,5 мільйона євро з київського Динамо взимку 2022 року.

Після цієї поразки Евертон опустився на 15 місце у турнірній таблиці. Від зони вильоту команду Лемпарда відділяє два очки. У наступному турі 12 листопада «іриски» завітають у гості до Борнмута, але перед цим 8 числа зіграють із «вишнями» у рамках третього раунду Кубка ліги.