Миколенко успішно вийшов на заміну: взяв участь у гольовій атаці Евертона та допоміг врятувати матч з Челсі

Переглядів 1853
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Миколенко успішно вийшов на заміну: взяв участь у гольовій атаці Евертона та допоміг врятувати матч з Челсі
Віталій Миколенко. Фото: Google
Український захисник Віталій Миколенко своїми діями допоміг Евертону зіграти внічию з Челсі в Лондоні. Українець вийшов на заміну та взяв участь у гольовій атаці команди з Ліверпуля.

Сьогодні, 18 березня, в рамках 28 туру Англійської Прем’єр-ліги Челсі в Лондоні на «Стемфорд Брідж» зустрівся з Евертоном.

Наставник «аристократів» Грем Поттер та коуч «ірисок» Шон Дайч залишили на заміні українських легіонерів Михайла Мудрика та Віталія Миколенка.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Націкавіше у цьому поєдинку відбулося у другій половині зустрічі.

Спочатку Жоау Фелікс вивів Челсі вперед на 52 хвилині. Потім на 69 хвилині Абдулаю Дукуре вдалося повернути статусу поєдинку паритет. Та на 76 хвилині Кай Хаверц реалізував пенальті, знову вивівши «аристократів» вперед. Після цього на 84 хвилині замість Шеймуса Коулмана на поле вийшов Віталій Миколенко. І «ірискам» вдалося знову вирівняти положення після голу Елліса Сіммса. До речі, пас на автора асиста Дукуре віддав саме Миколенко. Михайло Мудрик у цій зустрічі на полі так і не з’явився.

Поєдинок у підсумку завершився внічию 2:2.

Відео епізоду з передгольовим пасом Миколенка можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

На даний момент у турнірній таблиці АПЛ Челсі з 38 очками в активі іде десятим. Евертон з 26 балами розташувався на 15 позиції.

X