Миколенко все ще без перемог: Брентфорд вкрав у Евертона з українцем у складі позитивний результат

Переглядів 354
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Миколенко все ще без перемог: Брентфорд вкрав у Евертона з українцем у складі позитивний результат
Віталій Миколенко, фото: ФК Евертон
В рамках четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги Евертон гостював у Брентфорді, де не зумів взяти три очки у АПЛ 2022/2023, зігравши внічию з місцевою однойменною командою.

В стартових трьох турах Евертон ні разу не зміг перемогти (дві поразки та нічия), тому вже пішли розмови про можливе звільнення головного тренера синіх Френка Лемпарда. Гра з Брентфордом мала стати однією з вирішальних, так як протистояла «ірискам» команда більш-менш схожа за силою та місцем у таблиці.

Рахунок відкрили саме гості. Конор Коуді віддав діагональ через все поле на Ентоні Гордона, який завершив її точним ударом по воротам «бджіл».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Everton (@everton)

Весь матч Евертон вів у рахунку, але кутовий на 85-й хвилині, з якого забив гравець Брентфорду Віталій Янельт, поставив крапку у матчі (1:1). Евертон знову без перемог, а майбутнє Лемпарда стає ще більш туманним.

На даний момент «іриски» йдуть на 17-му місці у АПЛ, Брентфорд розташувався на дев'ятій позиції. В наступному турі Евертон 30 серпня буде гостювати у Лідса, а Брентфорд в той же день на виїзді зустрінеться з Крістал Пелас.

Standings provided by SofaScore LiveScore