Мілан хоче купити півзахисника Шахтаря: футболіст не завжди потрапляє до основи після приходу нового тренера

Переглядів 1207
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мілан хоче купити півзахисника Шахтаря: футболіст не завжди потрапляє до основи після приходу нового тренера
Тете. Фото: Google
Бразилець Тете може продовжити кар’єру в італійському Мілані після того, як головним тренером французького Ліону став іменитий французький спеціаліст Лоран Блан.

Представник італійської Серії А Мілан у січні може придбати 22-річного атакуючого півзахисника Шахтаря Тете, який з березня на правах оренди грає з французький Ліон.

Італійці вже запросили всю необхідну інформацію стосовно бразильця, повідомляє Calciomercato.it.

Тете після приходу на посаду наставника Ліону французького спеціаліста Лорана Блана не завжди потрапляє до складу команди (в жовтневих матчах з Монпельє і Ліллем він був у запасі). Це і може вплинути на трансфер бразильського футболіста вже у січні.

Контракт Тете з донецьким клубом розрахований до грудня 2023 року. У поточному сезоні бразильський легіонер Ліону зіграв за «ткачів» 13 матчів, у яких він відзначився п’ятьма голами та трьома результативними передачами.

Відомо, що крім Мілану інтерес до бразильця виявляють клуби Прем'єр-ліги Англії, а саме Вест Хем, Брайтон енд Хоув Альбіон і Лестер.

Додамо, що Ліон на даний момент з 21 очком в активі іде на восьмому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1. Мілан з 33 балами в активі іде другим в італійській Серії А.

X