Мільйони євро: джерело повідомило лідерів по рівню зарплатні серед гравців Динамо

Переглядів 4396
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Мільйони євро: джерело повідомило лідерів по рівню зарплатні серед гравців Динамо
Віктор Циганков. Фото: Динамо Київ
Президент київського Динамо Ігор Суркіс не шкодує коштів на зарплатню своїм гравцям, а розмова йде про мільйони євро. Найбільше у команді заробляє вінгер Віктор Циганков.

Цього сезону київське Динамо не радує своїх шанувальників виступами не тільки на європейській арені, а й у чемпіонаті України. Проте це не заважає футболістам клубу отримувати шалені суми.

За інформацією ТаТоТаке, найбільша зарплатня у складі київського Динамо у вінгера Віктора Циганкова, який заробляє близько двох мільйонів євро на рік. Також повідомляється, що ця сума буде збільшена, якщо футболіст погодиться підписати нову угоду з клубом.

Нагадаємо, що діючий контракт Циганкова з Динамо завершується влітку 2023 року.

Другий за рівнем зарплатні у киян – півзахисник Сергій Сидорчук, який отримує 1-1,2 мільйони євро на рік. Зарплатня голкіпера Георгія Бущана та півзахисників Дениса Гармаша, Миколи Шапаренко і Віталія Буяльського складає близько 800-900 тисяч євро на рік.

Це суми, які прописані у контракті футболістів, але є ж ще призові, бонуси, рекламні контракти та інше. Тому можна сміливо сказати, що у складі Динамо за рік більше мільйона євро заробляють не тільки Циганков та Сидорчук.

У наступному турі Динамо зіграє проти французького Ренна. Матч пройде 6 жовтня о 22:00 за київським часом. Київська команда посідає останнє, четверте місце у групі В.

У поточному сезоні УПЛ Динамо посідає 11-е місце у турнірній таблиці, набравши три очки у трьох матчах. У наступному турі чемпіонату України команда Мірчі Луческу зіграє з Минаєм. Поєдинок пройде 2 жовтня та розпочнеться о 13:00.

X