Минай перервав безвиграшну серію із чотирьох матчів: закарпатська команда на виїзді обіграла Колос

Переглядів 408
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Минай перервав безвиграшну серію із чотирьох матчів: закарпатська команда на виїзді обіграла Колос
Фото: УПЛ
У неділю, 19 березня, у поєдинку 18-го туру української Прем'єр-ліги ковалівський Колос на своєму стадіоні приймав закарпатський Минай. Матч завершився мінімальною перемогою гостей з рахунком 1:0.
  • 50-й домашній матч Колосу в УПЛ.
  • Ковалівці в трьох останніх матчах на своєму полі очок не набирає.
  • Євгеній Волинець (Колос) – єдиний у складі обох суперників, який з початку цього сезону УПЛ виступає без замін.
  • Минай перервав свою чотириматчеву безвиграшну серію.
  • Колос зазнав 40-ї поразки в УПЛ.

Гості вийшли наперед на дев'ятій хвилині зустрічі. 28-річний захисник Юрій Кравчук забив свій дебютний гол за Минай, ударом головою замкнувши навіс із кутового у виконанні Назарія Воробчака.

Колос міг зрівняти рахунок наприкінці першого тайму. Хавбек Павло Оріховський пробив по воротах суперника, але м'яч влучив у штангу.

У середині другого тайму каркас воріт знову врятував закарпатців після удару нападника Колоса Володимира Лисенка. Форвард першим встиг на добивання, але голкіпер Миная Олександр Бандура врятував свою команду.

Минай провів 18 матчів, набрав 18 очок і посідає 14 місце в українській Прем'єр-лізі. Колос зіграв стільки ж поєдинків, має в активі 23 залікові пункти і займає шостий рядок турнірної таблиці.

У наступному турі Колос зіграє на виїзді з харківським Металістом, а Минай прийме петровський Інгулець. Базова дата 19-го туру української Прем'єр-ліги – 1 квітня.

X