«Минуло вже два місяці, а грошей ми поки що не бачили»: Дулуб висловився про заборгованість ФК Львів

Переглядів 426
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Минуло вже два місяці, а грошей ми поки що не бачили»: Дулуб висловився про заборгованість ФК Львів
Олег Дулуб. Фото ФК Львів
Колишній головний тренер ФК Львів Олег Дулуб розповів подробиці свого екстреного звільнення з клубу та про погашення перед ним заборгованості із заробітної плати.

Олег Дулуб очолював ФК Львів із вересня 2021 року, влітку минулого року він підписав із клубом новий дворічний контракт, але раптово, у березні, клуб достроково його звільнив і призначив на його місце Анатолія Безсмертного.

Але сьогодні стало відомо, що ФК Львів припиняє своє існування. Клуб проведе ще два матчі, а ось на останній із Колосом уже не поїде.

Олег Дулуб зізнався, що про своє звільнення він дізнався одразу ж після матчу 18-го туру УПЛ із Кривбасом (2:2), що пройшов 18-го березня. При цьому, йому дали лише добу для того, щоб зібрати свої речі.

«Відразу після гри з Кривбасом нам (Дулубу і його помічнику Олександру Грановському, - прим. FanDay.net) дали 24 години на те, щоб звільнити готель, де ми жили. І заборонили навіть попрощатися з командою і співробітниками клубу.

На той момент ми вже півтора року відпрацювали в ФК Львів, і елементарно подякувати людям, з якими ми пройшли частину життєвого шляху, було для нас важливо. Але в цьому відмовили».

Екс-тренер Львова зазначає, що в клубі обіцяли йому виплатити заборгованість протягом п'яти днів, але вже минуло два місяці з його звільнення, але грошей він так і не отримав.

«Нам обіцяли все зароблене виплатити протягом п'яти днів, але минуло вже два місяці, а грошей ми поки що не бачили. І, наскільки розумію, нас ще ніхто не звільняв, принаймні документів таких ми поки що не бачили», - сказав Дулуб в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.

Повне інтерв'ю з Олегом Дулубом доступне на нашому сайті за посиланням.

ФК Львів із 13 очками замикає турнірну таблицю в УПЛ, відстаючи від Металіста на дев'ять пунктів. Львівський клуб уже гарантовано вилетів з еліти українського футболу.

X