«Минулого року ніхто від нас не очікував такого результату»: Степаненко — про шанси Шахтаря в Лізі чемпіонів

Переглядів 737
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Минулого року ніхто від нас не очікував такого результату»: Степаненко — про шанси Шахтаря в Лізі чемпіонів
Тарас Степаненко. Фото: ФК Шахтар
Центральний півзахисник донецького Шахтаря Тарас Степаненко поділився своїми очікуваннями від виступів «гірників» у цьогорічній Лізі чемпіонів.

Тарас Степаненко хотів би сказати, що донецька команда без проблем виграє усі шість матчів групового етапу, однак хавбек об’єктивно оцінює шанси і не хоче обманювати себе та інших.

«Звичайно, завжди хочеться сказати, що ми виграємо усі шість матчів, вийдемо із групи і все буде супер. Але я стримано дивлюся на якісь прогнози і намагаюся бути чесним та відвертим щодо себе та інших. Я вважаю, що у нас дуже хороша, сильна команда, новий тренер з новими вимогами до футболістів, команди, і ми звикаємо до цих вимог».

Опорний півзахисник заявив, що Шахтар готовий і зробить усе задля результату.

«Можу сказати, що команда готова, команда зробить усе, щоб отримати результат. Ми всі готові: хочемо грати та добиватися результату у Лізі чемпіонів. А як воно буде прогнозувати дуже важко. Думаю, минулого року ніхто від нас не очікував такого результату, а ми вийшли та зробили. Тому не треба говорити, а треба працювати, на кожен матч налаштовуватись і виконувати те, що вимагає тренер», — заявив Степаненко.

  • Сьогодні «гірники» зіграють з Порту в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.
  • Матч Шахтар – Порту розпочнеться 19 вересня о 22:00 за Києвом.
  • Також у квартеті з українською та португальською командами грають Барселона та Антверпен.