«Молодіжка буде рости швидше»: Циганик висловився щодо майбутнього збірної України

Переглядів 419
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Молодіжка буде рости швидше»: Циганик висловився щодо майбутнього збірної України
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився щодо наступного покоління українських гравців, які зараз перебувають у молодіжній збірній.

Відомий коментатор Ігор Циганик в ефірі програми «Циганик LIVE» відповів на питання щодо перспектив національної збірної України.

«Насправді у нас дуже хороша молодіжна збірна. І зараз наша молодь зростатиме, бо легіонерів немає. І ця конкуренція, яка є в чемпіонаті України, а також їхні виступи в єврокубках додаватимуть швидкого прогресу. 

Тому я думаю, що це покоління, що зараз у молодіжній збірній, воно може набагато швидше дорости до національної, ніж ті покоління, які були до цього, тому я вважаю, що перспектива національної збірної є. Найголовніше в це вірити», — заявив Циганик.

Нагадаємо, що влітку молодіжна збірна України візьме участь в Євро U21. Суперниками по групі будуть: Іспанія, Хорватія та Румунія.

Зазначимо, що Ротань є головним тренером молодіжної збірної України, а також очолює ФК Олександрія. Наприкінці лютого його було призначено виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України.

X