«Може бути кар'єра як у Шевченка»: екс-директор Мілана порівняв легендарного українця із зіркою Наполі

Переглядів 2001
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Може бути кар'єра як у Шевченка»: екс-директор Мілана порівняв легендарного українця із зіркою Наполі
Андрій Шевченко. Фото: Мілан
Спортивний директор Кремонезе Ар'єдо Брайда порівняв вінгера Наполі Хвічу Кварацхелію з екс-зірками Мілана Рікардо Кака та Андрієм Шевченком.

Ар'єдо Брайда, який раніше був виконавчим (1986-2002) та спортивним (2002-2013) директором Мілана, напередодні виїзного матчу Кремонезе проти Наполі в рамках 22-го туру Серії А висловився про 21-річний грузинський талант суперника Хвіча Кварацхелію.

«Я бачив Наполі минулої неділі і думаю, що це команда іншого рівня. Наполі легко виграє чемпіонат Італії. Кварацхелія схожий на Кака? У нього може бути така ж кар'єра, як у Кака, але так само як і у Шевченка», – сказав функціонер у коментарі Radio Kiss Kiss Napoli.

Зазначимо, що Кварацхелія став справжнім відкриттям цього європейського сезону. Грузін повів за Наполі 22 матчі у всіх турнірах, у яких відзначився десятьма голами та 14 результативними передачами.

Нагадаємо, що український уславлений форвард Андрій Шевченко виступав у Серії А у складі Мілана з 1999 по 2006 рік, а потім ще й з 2008 по 2009 рік. Загалом у складі італійського гранда він повів 322 матчі, в яких забив 175 голів та віддав 45 результативних передач.

X