«Може стати однією з зірок»: в Англії проанонсували новий сезон відомого українського легіонера-збірника

Переглядів 443
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Може стати однією з зірок»: в Англії проанонсували новий сезон відомого українського легіонера-збірника
Михайло Мудрик та Кіран Тріпп'єр. Фото: Getty Images
Англійські ЗМІ вірять в вінгера Челсі Михайла Мудрика та пророкують українцю гарний сезон в АПЛ. Мудрик потрапив до топу гравців, які можуть провести проривну кампанію чемпіонату Англії.

Сезон 2022/2023 в складі Челсі для українського вінгера синіх Михайла Мудрика не можна назвати вдалим, лише дві гольових передачі в 17 матчах.

Втім, англійська преса вірить в те, що вінгер таки виправдає заплачені за нього гроші в новому сезоні. Видання Givemesport поставило Мудрика на десяте місце топу гравців клубів АПЛ, які мають провести проривний сезон 2023/2024. 

Спочатку англійські журналісти обґрунтували, чому «аристократи» обрали саме українського вінгера:

«Мудрик являє собою поєднання технічної майстерності та швидкості, якими володіють небагато вінгерів, і саме тому Челсі заплатив за нього 80 мільйонів фунтів у січні». 

Зазначається, що знайти себе в Англії вінгеру може допомогти новий головний тренер синіх Маурісіо Почеттіно:

«Українцю було важко в перші кілька місяців на «Стемфорд Брідж», але тепер, коли Почеттіно очолює Челсі, Мудрик може стати однією із зірок, яка принесе найбільшу користь». 

Наостанок Мудрику цього сезону пророкують гарне майбутнє:

«Один із найпрацьовитіших і найсиріших гравців ліги починає феєрити і повертати свою впевненість, то ж українець може стати справжньою перлиною Прем’єр-ліги цього року».

Топ-5 гравців АПЛ, які мають видати проривний сезон 2023/2024:

  1. Кін Льюїс-Поттер (Брентфорд),
  2. Леві Колвілл (Челсі),
  3. Дівін Мубама (Вест Гем),
  4. Дестіні Угоджі (Тоттенгем),
  5. Бен Доак (Ліверпуль).
  • З червня 2022 року Мудрик є гравцем збірної України. В 11 матчах за національну команду вінгер забитими м'ячами поки не відзначався.
  • Перша офіційна гра в сезоні 2023/24 на Мудрика чекає вже у неділю, 13 серпня. Челсі зійдеться з Ліверпулем у першому турі АПЛ.
  • Матч розпочнеться о 18:30. У США Челсі грав проти Рексема (5:0), Брайтона (4:3), Ньюкасла (1:1), Фулгема (2:0) та Боруссії Д (1:1).
  • Також команда Почеттіно стала переможцем товариського турніру Premier League Summer Series.