Може стати суперником Коваленка та Маліновського: названо клуб, який може очолити Зідан

Переглядів 448
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Може стати суперником Коваленка та Маліновського: названо клуб, який може очолити Зідан
Зінедін Зідан. Фото: ФК Реал
Колишній головний тренер мадридського Реалу Зінедін Зідан має кілька варіантів для подальшого продовження тренерської кар'єри. Француз може повернутися в Італію.

Раніше була інформація, що Зідан може очолити збірну Франції, але лише за умови, що команду залишить Дідьє Дешам. За інформацією Lequipe, національна команда не єдиний варіант для француза.

Зідан може повернутися до клубної роботи і як варіант розглядається туринський Ювентус. Чи замінить Зідан Массіміліано Алегрі на посаді головного тренера італійського клубу, стане відомо вже у 2023 році. Саме у січні планується зустріч Дешама з керівництвом французького футболу, де вирішиться його доля на чолі збірної Франції.

Тим часом контракт Алегрі з Ювентусом спливає лише влітку 2025 року, але його майбутнє залишається під питанням, особливо після того, як вся рада директорів, включаючи Андреа Аньєллі, пішла у відставку минулого місяця.

Нагадаємо, під час ігрової кар'єри Зідан захищав кольори Ювентуса з 1996 по 2001 рік.

Додамо, що єдиним досвідом 50-річного спеціаліста як головного тренера є Реал, який він очолював з 2016 до 2018 та з 2019 по 2021 роки.

Разом з мадридцями Зідан виграв 11 трофеїв: два чемпіонати Іспанії, три Ліги чемпіонів, два суперкубки Іспанії, два Суперкубки УЄФА та два Клубні чемпіонати світу.

Нагадаємо, у Серії А виступають українці Руслан Маліновський в Аталанті та Віктор Коваленко у Спеції.

X