«Можемо конкурувати з ким завгодно»: наставник Циганкова і Довбика у захваті від перемоги Жирони в Ла Лізі

Переглядів 10093
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Можемо конкурувати з ким завгодно»: наставник Циганкова і Довбика у захваті від перемоги Жирони в Ла Лізі
Віктор Циганков та Мічел. Фото: ФК Жирона
Головний тренер каталонської Жирони Мічел прокоментував гру проти Гранади (4:2) в п'ятому турі чемпіонату Іспанії, який став визначним для українців Віктора Циганкова та Артема Довбика.

В останньому матчі Жирона здолала Гранаду із рахунком  4:2.  Віктор Циганков забив чудовий гол з меж штрафного майданчика, а Артем Довбик записав на свій рахунок асист.

Тренер Жирони Мічел вважає, що Жирона вже може конкурувати із ким завгодно. Останні результати команди суттєво покращили менталітет, саме це і намагався підкреслити фахівець.

«Коли ми демонструємо максимальну ефективність, можемо конкурувати з ким завгодно, а якщо трохи знизимо свій менталітет, суперник значно перевершить нас. Це три дуже цінні очки з чудовим першим таймом і другим, де припустилися чимало помилок».

Тренер Жирони ще раз підкреслив, що жоден поєдинок проти його команди — не буде легкою прогулянкою для суперників. 

«Нам потрібно багато смирення, багато роботи і дуже хороший менталітет. Я дуже задоволений повсякденним життям, і саме це відзначає мої почуття. Ми можемо виграти або програти, але ми команда, яка збирається конкурувати», — підсумував наставник каталонців на прес-конференції.

  • Після перемоги над Гранадою Жирона має в активі 13 очок та посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги.
  • У другої Барселони також 13 балів, але у блаугранас краще різниця забитих-пропущених. Перший щабель посідає мадридський Реал зі стовідсотковим показником – 15 очок після 5 поєдинків.
  • Наступну зустріч Жирона зіграє вдома проти Мальорки. Поєдинок заплановано на 23 вересня. Початок гри о 15:00.
  • Також у вересні каталонці зустрінуться з Вільярреалом (27 вересня) та мадридським Реалом (30 вересня).