«Можливо, це його останній шанс»: у Польщі готуються до відходу Коноплянки, винісши вердикт вінгеру Краковії

Переглядів 1143
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Можливо, це його останній шанс»: у Польщі готуються до відходу Коноплянки, винісши вердикт вінгеру Краковії
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія
У Польщі вже починають підбивати підсумки виступів українського вінгера Краковії Євгена Коноплянки на тлі чуток про можливий відхід з клубу.

Місцеві журналісти наголошують, що українець, попри багато ігрових переваг, ніколи не був класним бомбардиром. У чемпіонаті він забивав за сезон максимально вісім голів. Це було ще під час виступів Коноплянки за Дніпро у сезонах 2011/12 та 2013/14.

Проте видання DziennikPolski вважає, що Коноплянка не продемонстрував свої найкращі якості під час виступів за Краковію.

«Коноплянка завжди була про швидкість, якої йому зараз не вистачає. Його великою перевагою є бачення поля, дриблінг та пас. Фанати захоплюються його нестандартною грою, але вони чекали набагато більшого. На жаль, у Кракові він цього не показав», – зазначили у виданні.

Журналісти польського видання прогнозують, що гра Краковії з плоцькою Віслою може стати останнім шансом Євгена проявити себе.  Матч цих двох команд відбудеться у суботу, 27 травня, о 18:30. 

  • Коноплянка цього сезону зіграв у 27 поєдинках, у яких відзначився чотирма забитими голами та двома гольовими передачами.
  • Transfermartk оцінює 33-річного українця у 700 тисяч євро.
  • Контракт Євгена з Краковією чинний до 30 червня 2023 року.
X