«Можна подивитись у напрямку Академії Шахтаря»: експерт запропонував несподівану кандидатуру замість Петракова

Переглядів 1511
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Можна подивитись у напрямку Академії Шахтаря»: експерт запропонував несподівану кандидатуру замість Петракова
Оскар Ратулутра. Фото: ФК Шахтар
У програмі «ТаТоТаке» журналісти висловилися про можливого наступника Олександра Петракова на посаді головного тренера національної збірної України.

Зокрема, Михайло Смоловий запропонував несподівану кандидатуру наступника Петракова.

«За бажання можна подивитися у напрямку Академії Шахтаря. Якщо хтось подивиться хоча б 15 хвилин, як грає Шахтар U19 у Юнацькій лізі УЄФА, то можна знайти кандидатуру – Оскар Ратулутра».

Інший ведучий «ТаТоТаке» Роберто Моралес заявив, що потрібно розглядати тренера, який працював з дорослою командою, та запропонував кандидатуру Валерія Кривенцова, який зараз очолює Металіст 1925.

Михайло Співаковський запропонував повернути Андрія Шевченка, зазначивши, що відносини екснаставника збірної України та президента УАФ Андрія Павелка потеплішали.

Нагадаємо, що контракт Петракова з УАФ діє до кінця цього року.

Збірна України набрала 11 очок, посіла друге місце у групі «В1» Ліги націй та не змогла повернутися до елітного дивізіону.

Наступного разу національна збірна України збереться у березні наступного року, коли розпочнеться кваліфікаційний раунд Євро-2024, жеребкування якого відбудеться 9 жовтня у німецькому Франкфурті.