«Спілкувалися на цю тему з Мудриком»: Судаков озвучив бажання вінгера Шахтаря

Переглядів 311
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Спілкувалися на цю тему з Мудриком»: Судаков озвучив бажання вінгера Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
20-річний півзахисник Шахтаря та молодіжної збірної України Георгій Судаков поділився своїми очікуваннями від молодіжного Євро-2023, на якому синьо-жовті братимуть участь уже у червні наступного року.

На думку Судакова, нашій «молодіжці» під силу добре виступити на турнірі в Румунії та Грузії. Судков заявив, що українська команда має склад, сповнений талановитих футболістів, і важливо, щоб колектив поїхав на Євро в оптимальному складі.

«На мій погляд, у нас гравці не гірші навіть краще. Достатньо тих, хто вже має досвід виступів за національну збірну, і якщо збереться вся наша банда, то це буде команда із серйозним потенціалом».

Півзахисник Шахтаря вважає, що на Євро-2023 обов'язково має поїхати і його партнер по клубу – вінгер Михайло Мудрик, який за віком ще може грати за «молодіжку», хоч уже й стабільно залучається до ігор національної збірної.

«Ми, до речі, не раз спілкувалися на цю тему з Михайлом Мудриком, і має велике бажання поїхати на Євро – він частина нашого колективу», – сказав Судаков в інтерв'ю виданню FootBoom.

Нагадаємо, що на груповому етапі Євро 2023 підопічні Руслана Ротаня зіграють із Румунією, Іспанією та Хорватією. Турнір проходитиме з 21 червня до 8 липня 2023 року.

X