«Мудрик – футболіст іншої породи»: в Англії пояснили особливе ставлення до українського вінгера

Переглядів 8185
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Мудрик – футболіст іншої породи»: в Англії пояснили особливе ставлення до українського вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Англійська преса окреслила особливості менталітету вінгера Челсі Михайла Мудрика та розповіла про вплив на нього головного тренера Грема Поттера.

Видання express.co.uk пояснює поточне положення Мудрика у команді. Головний тренер Челсі дає українцю час освоїтися у новому оточенні. Грем Поттер хоче використати свої менеджерські навички, щоб дати вінгеру найкращий старт в Англії.

На Мудрика в Челсі дивляться не так, як на інших членів команди через його «унікальний» менталітет. Поттер зрозумів, що Мудрик – футболіст іншої породи, інший, ніж інші гравці в його клубі, і він зіграв на його особистості, яка зрештою дуже цілеспрямована та унікальна.

Мудрик відноситься до того типу гравців, які хочуть приходити рано і пізно йти, він хоче багато займатися в спортзалі, він хоче миттєво впливати і навчитися бігати, перш ніж він зможе навчитися ходити.

Поттер – чудова людина-менеджер, і він подбав про те, щоб поговорити віч-на-віч з Мудриком, щоб пояснити, на що схожий перехід до Прем'єр-ліги, і виправдати ситуації, коли українець залишається на лаві запасних чи поза командою.

Цього сезону Мудрик взяв участь у семи матчах у футболці Челсі і відзначився одним асистом.