Мудрик і Ко стурбовані політикою керівництва Челсі: джерело назвало причини

Переглядів 4810
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
Мудрик і Ко стурбовані політикою керівництва Челсі: джерело назвало причини
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Колаж: Український футбол
Гравці Челсі стурбовані відсутністю нових підписань, оскільки лондонський клуб вже продав гравців на 214 мільйонів фунтів стерлінгів, проте не придбав їм заміни.

Маурісіо Почеттіно кардинально змінив склад Челсі після того, як став головним тренером 1 липня — понад десять гравців уже покинули лондонців.

Як повідомляє англійське видання Football London, деякі з гравців лондонського клубу висловили занепокоєння щодо відсутності нових підписань.

11 гравців зі складу минулого сезону покинули команду цього літа, а саме:

  • воротар Едуард Менді;
  • захисники Сесар Аспілікуета, Каліду Кулібалі та Баба Рахман;
  • півзахисники Н'Голо Канте, Матео Ковачіч, Мейсон Маунт, Рубен Лофтус-Чік та Кай Хаверц;
  • гравці атаки Крістіан Пулішіч та Датро Фофана, якого орендував берлінський Уніон.

Близьким до того, аби покинути команду, є Ітан Ампаду, який однією ногою вже у Лідсі. Також Челсі хоче позбутись Ромелу Лукаку, П'єр-Емеріка Обамеянаг, Хакіма Зієша і Каллума Хадсон-Одоі.

В це трансферне вікно лондонський клуб придбав лише Крістофера Нкунку, Ніколаса Джексона, Анджело Габріеля та Дієго Морейру, але, як очікується, останніх двох віддадуть в оренду.

Величезною проблемою для лондонців є центр півзахисту, де залишився лише Енцо Фернандес та Конор Галлахер. Челсі вже декілька тижнів веде перемовини з Брайтоном щодо трансферу Кайседо, але поки безуспішно.

Ромео Лавія, Раян Шеркі, Душан Влахович і Майк Меньян були пов'язані з клубом деякий час, проте далі чуток нікуди ці потенційні трансфери не пішли.